Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TELC vagy ECL nyelvvizsgát...

TELC vagy ECL nyelvvizsgát éri meg jobban csinálni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 19:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

hát tegnap derült ki hogy ecl-en megbuktam:(

sztem ecl... :S telcet nem ismerem sajnos

2009. nov. 3. 19:57
 2/19 anonim ***** válasza:
Mi a különbség? Engem is érdekelne!
2009. nov. 3. 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
én is ezt kutatom. azt mondják a telc könnyebb, de ha "lassú" vagy, sokat tökölsz mindenen akkor ecl
2009. nov. 3. 20:02
 4/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom. :(

Mi volt a baj, miért buktattak meg?

2009. nov. 3. 20:04
 5/19 anonim válasza:

Ecl jobban megéri szerintem

nekem többen dícsérték mint telcet mivel állítólag telc még pár éve nagyon könnyű volt és mindenki átment.

azóta nehezítettek rajta de kitudja. az biztos hogy telc németből könnyebb mint angolból.

én telcen volotam és elsőre sikerült mindkettő nem beszélve róla hogy ha valahány százalék(nem tudom pontosan mennyi) felett teljesítesz nem csak államilag hanem nemzetközileg elismert nyelvvizsgát kapsz.

én is kaptam egy oklevél az egész de van rajta osztályzat stb..

de ennek ellenére szerintem egy ecl nyelvvizsgával többet érhetsz de még nézz után.

2009. nov. 3. 20:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

nyelvvizsga nyelvvizsga szerintem mindegyik ugyananyit ér csak legyen nemzetközileg is elfogadott!!

mert nem mennek a nyelvizsgák peches vagyok :( 4x voltam...de ecl-en elsőre és a többihez képest könnyű volt... :)

2009. nov. 3. 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
első voltam:)
2009. nov. 3. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Am mennyibe kerül a vizsgára bocsátás?
2009. nov. 3. 20:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Az ECL-en brutális a hallásértés, ez biztos. Rossz minőségű hangfelvétel, zavaró háttérzajok... A Telcet nem ismerem.
2009. nov. 3. 22:01
 10/19 anonim ***** válasza:
22000teljes 13200 részvizsga 100%
2009. nov. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!