Francia vagy német nyelv?
Figyelt kérdés
Engem a francia sokkal jobban érdekel, a németet nem is szeretném. Eddig angolt tanultam.
Ha most a francia mellett döntenék, ez nem azt jelenti, hogy németet nem is tanulnék, elő venném pár év múlva szerintem, ha muszáj. De fordított esetben ez nem hiszem, hogy így lesz.
Segítenétek? A nagybetűs életben a legtöbb munkához meg van kötve, hogy az angolon kívül melyik nyelv kell? (a válasz döntő érv lenne)
2013. szept. 3. 18:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha jobban érdekel a francia, akkor válaszd azt. Nagyobb kedvvel fogsz nekilátni. Én is szeretnék tudni franciául, mert van egy francia szerző, akinek csak egy regényét fordították le angolra, de szeretném a többit is elolvasni.
2/4 anonim válasza:
A francia is fontos meg a német is de a német szerintem.
Én is németet tanulok és nekem az jobban tetszik mint a szlovák.
3/4 anonim válasza:
Ha nem szereted a németet ne kezd el. Nyelvet nem igazán lehet pusztán haszonelvűség alapján tanulni. Én franciát tanulok angol mellett. Szerintem, a német lehet, hogy hasznosabb, de a franciában is sok lehetőség van. Ha középiskolás vagy mindenképpen a franciát válaszd, mert azt nem fogod olyan könnyen megtanulni, mint később esetleg a németet, és ostobaság lenne egy ilyen lehetőséget kihagyni.
4/4 anonim válasza:
Több munkához kérnek német nyelvtudást, mint franciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!