Kukszi666 kérdése:
Könnyű az angol?
Figyelt kérdés
Sziasztok én nagyon nehezen tanulok de 4-es vagyok.Nyel vizsga anyagot ti megkaptátok? Sajnálom ha hülye kérdés de anyám szeretné.De nem tudom ,hogy zajlik.Leírnátok?2013. szept. 1. 19:50
1/6 anonim válasza:
Ennek semmi értelme.
Melyik nyelvvizsga, milyen szint?
A neten találsz gyakorló és próbaanyagokat, de ehhez tudni kellene a fenti kérdésekre a válaszokat.
2/6 anonim válasza:
Mennyi ideje tanulod a nyelvet?
Hányadikos vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
7
2013. szept. 2. 20:23
4/6 noemi4 válasza:
Ha a nyelvtant megtanulod, a többi nagyon könnyű lesz. Én most pl. kínait tanulok, és sztem minden nyelv könnyű lesz, ha megérted a nyelvtanát. Ennyi. Sok jó angol nyelvtanos oldal van a neten.
5/6 noemi4 válasza:
6/6 dalta válasza:
Az első tíz év nagyon könnyű.
:-)
Viccen kívül: ha a Simple English-t választod, vagyis a "szolgák angolját", akkor igen.
Az "urak angolja" már más tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!