Szerintetek melyik nemzetközileg is elismert nyelvvizsga a legegyszerűbb? (angol)
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 20:59
1/9 anonim válasza:
Én a TELC-et hallom, hogy könnyebb, de ez egy jó kérdés. :)
2/9 anonim válasza:
kár, hogy a telc csak magyarországi papír szerint nemzetközileg elismert :)
3/9 anonim válasza:
Egyébként ma már váltottak a cégek. Nem számít, hogy elismert-e vagy sem és ha esetleg nem diplomához kell a nyelvvizsga, az sem fontos, hogy legyen. Rájöttek, hogy sokkal fontosabb az, hogy van-e papírod, vagy tényleg tudsz-e angolul valamit. Ha keresel álláshirdetéseket, akkor láthatod, hogy nem elvárás a nyelvvizsga bizonyítvány már.
4/9 A kérdező kommentje:
És az ECL nyelvvizsga? Úgy tudom abban nincs is nyelvtani rész.
2013. jún. 26. 21:53
5/9 anonim válasza:
Abban nincs, de másban kapod vissza a nehézséget. Annyit tudok róla, hogy ott jobban nézik a levelet, mert abból szűrik ki a nyelvtani készségedet. De biztos van még más is, amiben nehezebb.
6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk az egész nyelvbe nekem a levélírás ment eddig mindig a legjobban, úgy hogy azzal még akkor nem is lenne nagy baj.
2013. jún. 26. 22:15
8/9 anonim válasza:
Ha nemzetközileg elismert vizsgát akarsz, akkor ne a legkönnyebbet, hanem a legnagyobb presztízsűt válaszd, azt, aminek valóban hasznát veszed külföldön továbbtanulásnál (IELTS Academic) vagy külföldön munkavállalásnál (IELTS General).
9/9 anonim válasza:
Tökmindegy melyiket válassza (választotta), nem az számít, hogy van-e papír, hanem hogy valóban meg tud-e szólalni. Pár éve a papír olt még fontos ezt elismerem, de ma már nem akadály a munkaszerzésnél, ha nincs meg a nyelvvizsgád. Csupán a diploma kiadásának a feltétele, bár ez is enyhülni látszik. Szerintem a legolcsóbbat válassza mindenki, mert nem érdemes már sok pénzt beleölni a papírba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!