Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miskolcon hol tudnek megtanuln...

Miskolcon hol tudnek megtanulni kinaiul?

Figyelt kérdés
Esetleg barmilyen konyv is erdekelne, amibol egyedul is meg tudnam tanulni ezt a nyelvet.

#kínai #nyelvatnulas
2013. aug. 31. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:

uz-translations.net

Nem fogsz hamar látványos eredményt elérni. Ha munkaképes nyelvtudást szeretnél, min. 4-5 év intenzív(!) tanulást igényel.

2013. szept. 1. 12:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget!
2013. szept. 1. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
konfucius intézet az egyetemen:D
2013. szept. 1. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Neked is koszi a valaszt!

Tudnal esetleg errol bovebben valamit?Csak mert en is olvastam errol egy cikket, hogy most indul, de abban az allt, hogy csak egyetemistak, ill. Miskolcra jaro kozepiskolasok jarhatnak oda.Nem tudom, hogy van-e koltsegteriteses felnottkepzes, esetleg estin vagy levelezon erdekelne, persze, attol fugg, mennyibe kerulne egy felev, illetve, hogy egyaltalan hany feleves.

2013. szept. 1. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, kozben megtalaltam mindent a Konfuciusz Intezetrol a neten!:)
2013. szept. 1. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!