2 hét alatt angolul gyenge kezdő szintről alapra, hogyan tudnám megoldani? SOS! Munkához kell
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 17:06
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem sehogy. Két hét alatt? Maximum, ha ráfekszel egy jó kezdőknek való tankönyvre, de szerintem felejtsd el, hogy alap szintre eljutsz a nagyon gyenge kezdőről két hét alatt. Kevés.
3/9 anonim válasza:
Szia. Ha munkához kell, akkor ha tudod, milyen helyzetekben lesz a nyelvre szükséged, a szókincsedet, beszédkészségedet jól fel lehet fejleszteni 2 hét alatt. Ha a nyelvtan még problémás, akkor az úgy már nehezebb ügy. De azt mondom ne add fel!! Legyen egy jó terved: 1. szedd össze azokat a szavakat kifejezéseket, amiket tuti használnod kell. Keress a neten ezekkel a szavakkal egyszerű mondatokat, ahhoz hasonlókat amiket használnod kell munkahelyen. Akár többet is. Ezzel legyél alapos, ezt a részt ne kapkodd el.(szánj rá legalább 3-4 teljes napot) 2. Aztán jöhet a tanulás ezerrel. A szavakat a mondatokkal együtt tanuld meg, mint kifejezés, ne külön- külön a szavakat. Olvassad fel hangosan, utána mond fejből, közben pedig a helyzetet képzeld el, amiben használni tudod, használnád. Menj végig így az egész kigyűjtött anyagodon. Majd találj ki szituációkat, párbeszédet helyzetekre elősször írásban (puskázhatsz is), aztán végül szóban. Én így készültem fel angol nyelvű állás interjúra 5 nap alatt úgy, hogy 5 éve tanultam angolt 6 hónapig. És jól sikerült! Semmivel sem voltam rosszabb annál, mint aki középfokon nyomta. Jó ha van segítséged is, aki tud valamennyire angolul. Segíthet a szituációkban. Nekem a párom segített. Nem egyszerű, de lehet, hogy nem is lehetetlen! Sok sikert!!
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó hozzászólónak, a hasznos tanácsát.
2009. okt. 31. 18:45
5/9 anonim 

válasza:

nehéz ügy de talán nem veszett :) az előző hozzászólót kiegészíteném azzal hogy pihenésként nézz feliratos angol filmeket és hallgass angol zenét úgy hogy közben olvasod a szöveget, segíti a kiejtést és a megértést.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Online kidolgozott alapfokú angol témaköröket, honnan tudnék letölteni? Nagy segítség lenne.
2009. nov. 1. 08:57
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
relaxa.hu kicsit későn jött, tudom, de hátha jól jön még valakinek :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, soha nem késő!
2010. aug. 10. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!