Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy mondom németül, hogy...

Hogy mondom németül, hogy "Ott folyik a Neckar folyó. "?

Figyelt kérdés
Előre is köszi, aki válaszol. :)

2013. aug. 27. 13:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

igazad van, a vielen dank-ot rosszul írtam, ez az én hibám, a szupert pedig mi magyarok így írjuk, akár tetszik, akár nem. :)

illetve kicsit most már helyre igazíthatnád magad, és befoghatnád azt a mindenbe mániákusan belekötő pofádat.

2013. aug. 29. 12:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy igazatok van, mert jobban utánna néztem, és mindenhol DER Neckar-t láttam, ettől függetlenül még mindig röhejes ez a "mindenbebelekötök" hozzáállás..
2013. aug. 29. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát pofád az neked van kérdezö, nem is kicsi, hanem nagy!

Pedig németböl tök hülye vagy!

2013. aug. 30. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Igen, már megbocsáss, hogy ha valaki kötözködik, ahelyett, hogy megerőltetne magát és úgy válaszolna, mint aki normális, akkor bizony én sem normális hangnemben fogok válaszni.

Szapulhatod a német tudásomat, nem rég kezdtem, nem vagyok zseni, sajnálom, van egy olyan hibám, hogy ha egy német mond valamit, azt akkor azért elhiszem, bár ebben az esetben nem volt igaza.

Neked viszont nem ártana egy kiadós d**ás, mert kissé agresszív vagy.

2013. szept. 2. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát valamit nagyon félreértettél, mert itt nem kötözködött veled senki. De kinek válaszoltál most?
2013. szept. 2. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:

A "Neckar" az pont "der"-

(vannak die-szes folyók is pl.e Ilm)

2017. szept. 16. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!