Szerintetek mi könnyebb: német középfoktól eljutni felsőfokig, vagy angolból 0-ról kezdve a középfokig?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 11:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem kb azonos nehézségű, de inkább angolt éri meg mert sok helyen elvárják mindkét nyelv ismeretét.
Ha van alkalmad vidd el mindkettőt felsőfokig, mert akkor előnyöd lesz a munkaerőpiacon.
2/2 anonim válasza:
Ez igazán jó kérdés.
Én pont ebben a cipőben járok.
Igaz,hogy angolból van a középfokúm, pár éve próbáltam a felsőfokot,de olyan 50% körüli lett meg, így hagytam.
Németet 3 évig tanultam,most úgy döntöttem,hogy azt viszem fel középfokig,de ugye nem nulláról kezdem alapok vannak,meg azért tapasztalat is mert nagyjából tudom,hogy akkor mi kell egy középfokhoz.
Az is számít,hogy melyik nyelvet szereted jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!