Valakinek nincs kedve együtt felkészülni német középfokú nyelvvizsgára?
Szia!
Milyen szinten vagy most? Miből és hogyan képzeled a tanulást? Érdeklődve várom a válaszodat! :)
Szia!
Én épp felkészülési stádiumban vagyok. Hogyan érted azt, hogy "együtt felkészülés"? Miben nyilvánulna meg? :)
Sziasztok!
3 éve érettségiztem németből és elég sokat felejtettem és fél év alatt szeretnék felkészülni a nyelvvizsgára.
Tulajdonképpen nekem nem is tanárra lenne szükségem, hanem valaki(k)re, akik motiválnak. Ha tudom, hogy X időre meg kell lenni pl. egy feladatnak, vagy át kell nézni egy nyelvtant, mert más is átnézi, akkor máris szívesebben állok neki, mint így egyedül, hogy csak tologatom magam előtt a dolgokat.
Szóval én arra gondoltam, hogy összefoghatnánk páran, és megbeszélnénk, hogy miből mikorra készülünk fel. Átnézhetnénk egy feladatsort, ha valaki valamit nem ért, azt a másik elmagyarázhatná stb.
Neten pl. fent van az összes közép és emlet szintű német érettségi, de nekem is nagyon sok tesztes feladatom van.
Így van valakinek kedve hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!