Valakinek nincs kedve együtt készülni angol középfokú TELC nyelvvizsgára?
Igen, ez lesz az első. Olvass angol szövegeket, ami érdekel a neten pl. angolul nézd. Én is így tanultam meg angolul. Angolórán csak az első évben tanultam valamit. Csak az alapokat, utána már magamtól fejlődtem. Aztán elment a tanárunk (nagyon szerettem), újat kaptunk, és alig haladunk:( Pedig szívesen tanulnám komolyabban a nyelvet. Egy angolóra abból áll, hogy megcsinálunk egy feladatot (nekem kb. fél-egy perc), várunk vagy 10 percet, aztán megint 10 percig ellenőrizzük. Ezt kb. 2-3x. És annyira óvodás módon haladunk, hogy kikészít. 3 év alatt tanultunk 4 igeidőt... Németet 10 éve tanulom, az angolt 3, de angolul sokkal jobban tudok. Na jó, a németet nem tanulom 10 éve, csak bejárok órára:D Valahogy nem szimpatikus nekem az a nyelv. Már a hangzása is kikészít.
Ha a készülésben tudok segíteni, szólj és megpróbálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!