Japán nyelvtanulás?
Figyelt kérdés
A napokban találtam egy oldalt, ami eléggé felkeltette az érdeklődésemet. Hogy biztos legyek a dologban, kérnék egy kis segítséget. Lehet, hogy én vagyok hülye, de ez egy nyelviskola, ami Japánban való nyelvtanulást biztosít, pénzdíj ellenében?
Itt az oldal: [link]
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. aug. 26. 15:55
1/3 anonim válasza:
There is no such thing as a free lunch.
2/3 anonim válasza:
Igen. Japánban számos olyan nyelviskola létezik, ahol japánt tanítanak külföldieknek. Persze ha az ember ott tanul, akkor a mindennapi élethez szükséges egyéb dolgok terén a japán költségekkel kell számolni, ami azért bizony magasabb, mint az amúgy sem alacsony magyar.
Ugyanakkor az is igaz, hogy ha valaki megteheti, hogy ott tanuljon, akkor a legjobb választás - ezt saját tapasztalatból mondom :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2013. aug. 27. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!