Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szóval, idén Májusba lesz az...

Szóval, idén Májusba lesz az Alaplfoku nyelvvizsgám Angloból, de az eggyik barátnőm gyenge belőle mint csináljak?

Figyelt kérdés
Nekem jól megy az Angol.Osztálytársamnak nem annyira :( Gyengbe belőle.És félek ,hogy nem sikerül neki .Én mindig segítettem eddig neki ,ha nem tudott valamit ,valami apróságot.De most nagyon izgulok érte.Nem segíthetek neki. Mit csináljak?

2013. aug. 26. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem küzditek fel magatokat középfokra? Az alapfok pénzkidobás, sehol nem fogadják el, az csak neked jó, de más formában is letesztelheted a tudásod.
2013. aug. 26. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

- idén már nem lesz május

- te segíts neki angolból, ő meg segítsen neked magyarból

- alapfok pontosan a gyenge tudást jelenti

2013. aug. 26. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem áll neki tanulni csinálhatsz akármit nem fog felkészülni, mert alapfok az tényleg nagyon alap. Azt megpróbálhatod hogy angolul beszélgetsz vele.

Egyik haverom nem tudta letenni a középfokot és ezért nem kapott diplomát, mindenki másnak meg már rég felsőfokja volt. Hónapokig nem álltunk vele szóba magyarul csak angolul, így félév után végre meglett neki de kész szenvedés volt fölkészíteni.

2013. aug. 26. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A május, az alapfokú és az angol szavak közül egyik sem tulajdonnév, így nem kell őket nagy betűvel kezdened. Az alapfokú hosszú ú-val végződik. Az egyik rövid gy. Hiányoznak a vesszők, ahol meg vannak, ott is rosszul tördelve helyezted el őket.

Szóval először magyarul tanulj meg, aztán próbálkozz egy másik nyelvvel.

De egyébként alapfokút tenni tényleg értelmetlen, csak pénzkidobás, akkor már inkább picit tanuljatok még a középfokúig. És azt sem értem, miért nem tudsz már segíteni a barátnődnek? Tanulj meg fogalmazni, mert abból, amit írtál, az jön le, hogy azért nem tudsz már segíteni neki, mert nagyon izgulsz érte.

2013. aug. 26. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Hányadikosok vagytok?

Általános iskolások?

2013. aug. 26. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Álltalánosba járunk -_-
2013. aug. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!