Van egy írásbeli középfokú nyelvvizsgám, és azt hallottam, hogyha 2 éven belül nem csinálom meg mellé a szóbelit, érvényét veszti, vagy valami ilyesmi, és akkor újra meg kell csinálnom mindkettőt. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 09:45
1/3 anonim válasza:
Szia!
Itt van leírva: [link] :)
"Azt hallottam, csak két évig érvényes az államilag elismert részvizsga-bizonyítvány, és ha 2 éven belül nem sikerül megszerezni a hiányzó részt, akkor újra le kell tennem az írásbeli és a szóbeli vizsgát is. Igaz ez?
Nem, az állami/államilag elismert részvizsga-bizonyítvány nem veszíti el az érvényességét."
2/3 anonim válasza:
Ezt meg hol hallottad!
Mondjuk milyen fajta nyelvvizsga?
De nagy általánosságban nincs lekorlátozva, mikor
teszed le a két részt.
3/3 A kérdező kommentje:
Pannon Egyetemes német középfokú államilag elismert.
De az első kommentben úgy tűnik választ kaptam, és szerencsére nem. köszönöm!
2013. aug. 6. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!