Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME vagy TELC, melyik a jobb?

BME vagy TELC, melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Angol középfokúra készülök, és arra lennék kiváncsi melyik a jobb. Melyiket fogadják el nemzetközileg, melyik a könnyebb, stb.
2013. aug. 25. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
a TELC könnyebb én arra mentem de az csak államilag elismert a BME középről nem tudok beszélni de ha szeretnéd TELC-ről mesélhetek
2013. aug. 25. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is TELC-en voltam, most augusztusban és nemzetközileg elfogadott. Bár szerintem ez az augusztusi kicsit nehezebb volt, de én is ezt ajánlanám.

BME csak államilag elfogadott, de erről a nyelvvizsgatípusról nem tudok beszélni.

2013. aug. 26. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:

ÁLLAMILAG ELISMERT NYELVVIZSGA BIZONYÍTVÁNY

rajta van zöld alapon arany színű betűkkel

ja am első vagyok

2013. aug. 26. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:
A honlapjukon azt olvastam h allamilag es nemzetkozileg is
2013. aug. 28. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
a honlapot nem olvastam de a bizonyítványban csupán háromszor szerepel hogy államilag és a nemzetközi szó nincs benne
2013. aug. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!