Origó középfokú nyelvvizsgáról tapasztalatok?
Szia,én ugyan tavaly voltam angolból,de írok.
Én a szóbelit csináltam először.Nekem nem volt az Origós szóbelivel semmi bajom,a beszélgetős rész jó volt.Van benne szituáció,képleírás,meg beszélgetés valamilyen témáról.
Magnó is volt,én attól jobban tartottam mint a beszédtől.
De végül is sikerült elsőre.
Az írásbeli részen volt teszt is,azt szerintem nem árt előtte gyakorolni,középfokon inkább a nyelvtani dolgok vannak benne a tesztben.Azt hiszem 40 kérdés volt a tesztben,vagyis egy hiányos mondat,és válaszd ki hogy melyik szó illik bele.Pl.
-I was....when he entered the room.
a. studied b.studying c.study
(a "b" válasz jó amúgy)
Meg,volt egy szövegértés is.Ahol magyarul kellett szerintem válaszolni a kérdésekre.Ha jól emlékszek.
Meg egy levélírás,ott lehetett választani.
Meg,fordítás is volt,nekem még akkor.De ha jól tudom,akkor már most nincs magyarról idegen nyelvre való fordítás,hanem csak a fordítottja.A szöveg nem volt hosszú nekem,és számomra egyszerűnek tűnt.
Már nem is tudom mi volt még.Szerintem semmit se hagytam ki.
Első vagyok.A felsőfokú szóbelit én is itt csináltam,az Origónál.És azzal se volt semmi gondom.
A magnó jobb volt,mint reméltem.Nem volt halk egyáltalán,sőt.Lehetett hallani rendesen.
A többi rész megint rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!