BME középfokú nyelvvizsgáról vélemények?
Figyelt kérdés
Idén nyáron szeretnék egy angol középfokot letenni angolból BME-n, Budapesten. Milyenek a tanárok (szóbeli)? Ha esetleg a komplexből csak az egyik sikerül, akkor az egészet újra kell majd csinálni vagy csak azt ami nem sikerült?!
Véleményeket, tapasztalatokat várok.
2013. máj. 31. 15:57
1/4 anonim válasza:
BME-n a szóbelin a tanárok nagyon bunkók tudnak lenni, legalábbis szerintem. Velem jófejek voltak, de én úgy is mentem oda, hogy nagyon fel voltam már készülve, nem habogtam, tudtam normálisan beszélni, viszont volt olyan bnőm, akivel nagyon bunkók voltak. Ha komplexet csinálsz, akkor ha buksz az egyiken akkor az egészet újra kell fizetned, ezért célszerű külön-külön letenni őket.
2/4 A kérdező kommentje:
és ha külön külön rakom le akkor majd ha az írásbeli és a szóbeli is már meglesz papíron akkor kapok egy összesített igazolást a kettőről?
2013. máj. 31. 16:48
3/4 anonim válasza:
Ha megcsinálod mindkettőt akkor mindkettőről lesz bizonyítványod, tehát meglesz komplexben a vizsgád. Én nem tudom, hogy kapsz e összesítő igazolást, mert én is csak a múlt héten raktam le az írásbeli részét, a szóbeli már megvan, de nem tudom hogy ezután kapunk e valami összesítő papírt.
4/4 anonim válasza:
én nem ajánlom a BME-t. én érdekes módon kétszer buktam meg 58-59%-al, majd elmentem TELC-re,ahol elsőre 78% lett,és semmivel nem tudtam többet. nekem pénzlehúzás volt nagyon a BME
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!