Hány évesen tettetek nyelvvizsgát (először)?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 00:13
1/13 anonim válasza:
14 középfok
15 érettségi*
16 anyanyelvi szint
* közép, hogy ne kelljen órákra járni
+sosem éltem angol nyelvterületen vagy akármi
4/13 anonim válasza:
Érdekesebb lenne olyan felmérést készíteni, hogy azok közül, akik nyelvvizsgázni mennek, hány százalékuk megy át elsőre- Mert az, hogy x évesen jelentkezem vizsgára még nem jelent semmit
5/13 anonim válasza:
Szerintem akik ide kommenteltünk én első voltam, mind akkor mentek át amikor beírták, bár lehet próbálták előtte, én nem nekem elsőre ment mind, mondjuk ha nem így lett volna írtam volna.
7/13 anonim válasza:
A hármas válaszoló vagyok, én csak középfokút tettem, de elsőre átmentem.
8/13 anonim válasza:
18 évesen középfokot, elsőre sikerült. Aztán 6 hónap múlva felsőfokot, az is elsőre.
9/13 anonim válasza:
most nyáron tettem le a középfokút 83%-kal. szeptemberben leszek 15, januárra tervezem a felsőfokút, mert a tanárom szerint menne :)
10/13 anonim válasza:
Ha ilyen ügyi vagy várj egy kicsit és tedd össze magad TOEFL,IELTS,CAM:ESOL szintre inkább, jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!