Meg tudok tanulni spanyolul kb B1 szintre októberig?
le akarok érettségizni spanyolból októberben, bár úgy érzem kb sehol sem tartok. van egy könyvem (PONS spanyol kezdőknek) meg a teach yourself spanish, azoknak madnem a felén túl vagyok. szóval nem sok, de anyanyelvi szinten tudok angolul, így a szókincs nagyon könnyű és elég 'nyelvzseni' vagyok, hogy úgy mondjam, és egy csomó mindent meg értek spanyolul.. szerintetek meg tudom tanulni október vége feléig annyira, hogy írjak egy ötös középszintű érettségit? Ha napi olyan 5-6 órát gyakorolok.. vagy ez teljesen lehetetlen?
Készültem már fel töri, matek és földrajz érettségire egy hónap alatt úgy, hogy ötös-négyes lett mindegyik úgy, hogy előtte a gimiben 4 évig semmit nem tanultam, kettes voltam mindegyikből, tehát azoknál a tárgyaknál sikerült pár hét alatt felkészülni, de nem tudom, hogy egy nyelvvel is megoldható-e ez?? nem tűnik olyan nehéznek az a B1-es szint.
Mit gondoltok :( szeptember 5 v meddig lehet jelentkezni érettségire és nem tudom, hogy merjek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!