2000 Ft 60 perc németóráért sok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 16:50
1/16 anonim válasza:
Melyik városban tanulsz? Én feleennyit fizettem a nyelvóráimért, de nem nyelviskolába jártam.
2/16 anonim válasza:
sztem igen, sok. már 1000 Ftért is lehet jó magántanárt találni (én 800 Ftot fizetek, igaz az angol)
3/16 anonim válasza:
Az attól függ milyen tanár. Friss diplomás, vagy komoly évtizedes tapasztalattal rendelkezik, esetleg vizsgáztató. Ha nincs tapasztalata, akkor semmiképp ne adj ki ennyit érte.
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem sok, nagyon is reális ár.
6/16 anonim válasza:
Szerintem reális, jó sok évvel ezelőtt fizettem ennyit. (Bp)
7/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok, teljesen reális.
8/16 anonim válasza:
szerintem sok, habár függ attól is hogy mennyire haladunk 60 perc alatt,valamint attól is,hogy mennyire értem meg,és mennyire van a segítségemre az a bizonyos magánóra
magánóráért 1500 ftot adok óránként
:)
9/16 anonim válasza:
Tényleg attól függ hol laksz.
Itt csoda ha ennyiért találsz..
10/16 anonim válasza:
Ha magánóra akkor tenyérbemászóan kevés. Lejön belőle az szja meg a tb, marad 1172 Ft és ebből még képezze magát, vegyen új könyveket is.. Aztán mindenki felháborodik h miért is nem adnak számlát a magántanárok :/ Én anno (2 éve) 7000-et fizettem 60 percért. Igaz h angol, és igaz h kaptam számlát. (Bp-n)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!