Érdemes tovább folytatni?
Figyelt kérdés
Járok már lassan 1éve általános nyelvtanárhoz, de én a fősulin turizmust tanultam és szakmai C nyelvvizsga kell. Heti 1 órát járok hozzá, ő kijavítja a leveleimet meg a fogalmazásokat de nem értékeli mert nem ismeri a követelményeket, pedig elvittem neki a köv.rendszert. Abból áll az óra hogy a turizmusos tk-ból átbeszéljük a 'nem értem' részeket abból a leckéből amit otthon megcsináltam egyedül és kész..Kérdezni nem tudok tőle, tételekben nem tud segíteni mert nem a szakterülete.. Októberben lenne a nyelvvizsga de nem érzem magamban a tudást..és elég sok alkalom is elmarad(t)..2013. aug. 3. 12:45
1/4 anonim válasza:
Olyan tanárt nem találsz, aki ért a turizmus területhez is? Vagy a főiskolán nincs lehetőség ilyen órákat venni?
2/4 anonim válasza:
olyan tanárra lenne,akor szükséged,aki jobban ért hozzá, ahogy az írásodból kiveszem nem sokat tud segíteni
3/4 A kérdező kommentje:
Hát a fősulit már befejeztem, kolis voltam..
2013. aug. 3. 14:55
4/4 anonim válasza:
Melyik nyelv?
Azért folytasd és próbáld meg a vizsgát.
Ne hagyd abba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!