Ez mit jelent? J wanna be your wiht angel . és ez mien zenében van benne? A címét kérem csak! Mert szexí, ha kezdi, s én kezdek feledni. És izgi, ha kezdi, mert kezdek feledni. Egy fiú kell ki egy kicsit szexíí, s ha nemet mondok, újra kezdííí"
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 16:24
1/6 A kérdező kommentje:
Fontos lenne!
lécci írjatok:)
2009. okt. 24. 16:25
2/6 anonim válasza:
Csak a feher angyalod szeretnek lenni.(Ha a J just-ot,a wiht pedig white-ot jelent).
3/6 anonim válasza:
Ja es Orsi : Ha lemegy a nap.Ez a dal cime:D
4/6 anonim válasza:
Az a J az igazából I!!!!!!!!!
Ezen mit olyan nehéz megjegyezni? Már egy másik kérdésben is írtak (gondolom te) az I helyett J-t. És ott is ki lett javítva.
A wiht az szerintem is fehér lehet, de ezt is elírtad, mert wiht szó viszont nincs.
Tehát, ha feltételezzük, hogy fehéret jelent, akkor: A fehér angyalod akarok lenni. Vagy: Én akarok lenni a fehér angyalod.
5/6 anonim válasza:
a szám címe nemes egyszerűséggel és csendes nagysággal White angel.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi most már nem kell több komi! jah és az utolsó előtti valaki ne szólogasson de neki is köszönöm!
2009. okt. 25. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!