Hogy fejlesszem a Use of English készségemet? Milyen szavakat írhatok be, amikor nekem kell kitalálni a hiányzó szót?
Figyelt kérdés
Vannak esetleg megtanulható szerkezetek, amiket ha tudok akkor fogom tudni, hogy milyen szó kell oda? Vagy pl. én tudom a nyelvtant, de még se tudom, hogy most has vagy had kell oda, mert nem veszem észre a szövegből. És pl. hiába van ott , h for mégis lehet hogy past simple-t kell odaírni. Légy szíves segítsetek, vagy ha tudtok linkeljetek oldalakat.2013. júl. 29. 23:48
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok szerkezet van, amit meg lehet tanulni, de egy idő után, ha sokat olvasol angolul, vagy ha sok filmet/sorozatot nézel eredeti nyelven, akkor magadtól tudni fogok, nem kell majd gondolkozni rajta. Itt van pár oldal szókapcsolatokkal.
Itt vannak nyelvtani szerkezetek: [link]
Remélem segített, kérdezz még nyugodtan, én most vizsgáztam angolból, és a Use of English nagyon jól sikerült.
2/2 anonim válasza:
Keress egy Use könyvet, és töltsd rendszeresen. Virginia Evans: Use for FCE, Prodromou FCE, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!