Az angoltanárról mindenkinek más véleménye van. Van, akinek nagyon jó, egy osztálytársam 2 hónap alatt behozta azt a némettudást a nulláról, amit mi 1 évig tanultunk suliban. Én viszont nem tartom semminek sem azt, hogy heti egyszer elmegyek egy angoltanárhoz, mert az iszonyat kevés, abba is hagytam.
2013. júl. 7. 18:38
2/6 anonim válasza:
Magántanár,de előbb olvasd el ezt(angolnyelvtan 222 pontban esetleg a dohár kis angol nyelvtant,de az nem olyan jó)+tanulj meg 100 szót 1 nap.
2013. júl. 7. 18:39
3/6 A kérdező kommentje:
A tudásom nem teljesen 0,azért valami ragadt rám a gimiben órákon:D
Alapfok közepe felé lehetek szerintem
Amúgy nem úgy gondoltam a magántanárt hogy heti egyszer ott vagyok aztán annyi,a többi napon is tanulnám a szavakat leveleket írnék stb aztán a tanár leellenőrzi hogy jó e amit csinálok
2013. júl. 7. 18:48
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy intenzív nyelvtanfolyam a leggyorsabb.
Mindenképpen szükséged lesz egy tanárra, aki segít ha elakadsz, viszont szerintem önerőből is sokat lehet fejlődni. Angol könyvek bújásával és rengeteg feladat megoldásával nem lehetetlen. Szórakozásképp pedig olvass és filmezz angolul.
Ha csak szavakat tanulsz, azzal nem sokra mész, mert általában a nyelvtani részek a nehezebbek.
2013. júl. 7. 18:55
5/6 anonymous999 válasza:
Az Effortless English-t ajánlom, mp3 lejátszóról nagyon sokat hallgattam. Nagyon jól fejleszti a szövegértést. Külföldi torrentekről letöltheted.
2013. júl. 7. 18:58
6/6 anonim válasza:
Ha már nem vagy teljesen kezdő, akkor szerintem magadtól is sokat tudsz fejlődni. Annyi, hogy nézz filmeket, sorozatokat angolul, esetleg olvass, mert ezekkel olyan alapokat szerezhetsz, amit magolással nem. Persze emellett tanulhatsz szavakat és nyelvtant, és ezekhez tudsz segítséget kérni ha szükséges, de ahogyan már előttem is írták, nem biztos, hogy jól jársz a nyelvtanárral vagy a tanfolyammal (ezt saját bőrömön tapasztaltam). Viszont a fent említett módszer nekem bejött és most folyékonyan beszélek angolul, pedig nyelvtant csak egy nagyon kicsit tanultam. De persze ez attól is függ, hogy mit szeretnél kezdeni a nyelvvel. Mert ha pl nyelvvizsgát szeretnél, akkor mindenféleképpen kérj segítséget, viszont ha meg azt szeretnéd, hogy külföldön vagy esetleg később a munkád során használni tudd a nyelvet, akkor tényleg a filmnézést ajánlom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!