Átlagosan kb. hány sikertelen nyelvvizsga kell egy sikeres középfokú nyelvvizsgához?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 12:39
3/5 anonim válasza:
Az én személyes statisztikám alapján egy se, pedig három nyelvvizsgám van. Az a titka, hogy rendesen fel kell készülni, és nem totózni kell.
4/5 anonim válasza:
Nem figyeltetek, nem azt kérdezte a kérdező, hogy egy tisztességesen készülő embernek hány kell (az tényleg nulla), hanem hogy átlagosan hány kell, az átlagban pedig a lusták és a buták is benne vannak. Nem tudom, hogy van ilyen statisztika.
Az tény, hogy az átlagból nem lehet következtetni rá, hogy egy megadott embernek hányadszorra fog sikerülni. Nekem mindig elsőre szokott.
5/5 anonim válasza:
Általában másodikra sikerülni szokott, legalábbis az ismerőseimnek. Nekem csak egy van, de az elsőre. De van olyan távolabbi ismerősöm, aki már kb. 1 éve mindre elment (6?), de van 1, aki kifejezetten sokat készült, precíz, szorgalmas és csak harmadszorra...
Sztem 2-3 lehet az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!