Középfokú nyelvvizsga?
Tudom, hogy már számtalan ilyen kérdés van. De annyi véleményt olvastam már az egyes nyelvvizsga-rendszerekkel kapcsolatban, hogy nem tudom melyiket válasszam. Teljesen tanácstalan vagyok.
Német középfokú nyelvvizsgáról lenne szó, vagy Euro vagy pedig Telc, e két központ között vacillálok, de nem tudom, melyik lenne a jobb.
Kérlek Titeket, hogy írjátok le személyes tapasztalataitokat az egyes nyelvvizsgákkal kapcsolatban. Mindent, kérlek Titeket.
Ui.: Elolvastam már a nyelvvizsgákról mindent, csináltam feladatokat is. De ezektől függetlenül Ti melyiket ajánlanátok és miért? (Tapasztalatokkal együtt, illetve hogy hogyan zajlottak az egyes nyelvvizsgák, melyik a könnyebben teljesíthető.)
Mindent köszönök előre is!
Még kiegészítésként annyit, hogy legyetek szívesek azt is leírni, hogy a nyelvvizsga melyik részét tartottátok nehéznek, melyiket könnyűnek stb.
Az én gyengeségem a hallásértés, illetve a szóbelitől is félek, de az nagyjából megy.
Telcen voltam, bár angolból. Elsőre meglett a középfokú (80%), majd később ugyancsak elsőre a felsőfokú (70%)
Szerintem korrekt vizsga ez, bár a szóbeli kicsit lutri, hogy milyen lesz a partnered, mert másik vizsgázóval kell beszélgetned, de igazából tök mindegy, a vizsgáztató is lehet nehéz eset, ha vele kell beszélned. :D
Köszönöm szépen.
Leírnátok, hogy pontosan hogyan is zajlott, melyikek voltak a nehezebb feladatok? Nagyon megköszönném.
Augusztusban szeretnék menni, de már most nagyon ideges vagyok miatta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!