Megéri spanyolt tanulni?
Figyelt kérdés
A spanyol nyelvet hol lehet hasznosítani? Sok országba beszélik? Aki tanul spanyolul vagy van valami tapasztalata a nyelvvel kapcsolatba írjon! köszönöm:))2013. jún. 29. 18:00
1/1 anonim válasza:
Hogy sok országban beszélik-e? Majdnem egész Dél-Amerikában úgy beszélnek, plusz Spanyolországban. Kérdés ugye hogy ez mennyire előny, hiszel Dél-Amerika nincs túl közel.
Én amúgy spanyolt tanulok és szerintem nagyon jó, valahogy élmény beszélni és hallgatni, szép nyelv és hasznos is lehet.
Én szerintem megéri tanulni, nem is választanék mást második nyelvnek az angol mellé (hiszen ez a legfontosabb). Német lehet itt hasznosabb lenne, hiszen itt van a szomszédban Ausztria meg Németország, de szerintem a német az nagyon csúnya nyelv, nem bírnám megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!