Miért nem szerepe a kiválasztásnál a nyelvvizsga központ?
Figyelt kérdés
A településemhez közeli nyelvvizsgaközpont (ami tényleg az mert megnéztem az OKtatási Hivatal honlapján) nem szerepel a választási lehetőségek között a jelentkezésem során. Miért van ez?2013. jún. 27. 12:26
1/6 anonim válasza:
De melyik nyelvvizsgaközpontról van szó? Mert ez nem központi, ezt nem az Oktatási Hivatal szervezi, hanem az egyes nyelvvizsgaközpontok. (pl. Euro, Telc, ÖSD stb...)
És ők határozzák meg, hogy hol szerveznek vizsgákat.
2/6 anonim válasza:
A nyelvvizsgádon szerepel egy vizsgaközpont és egy vizsgahely. Nem lehet, hogy te a vizsgahelyet keresed a listában és azt nem találod? A vizsgaközpontot kell kiválasztani.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rosszul fogalmazásért kicsit fáradt vagyok:) A Euroexam nyelvvizsgáról van szó. A nyak.hu oldalon szerepel a hely mint a Euroexamné mint nyelvvizsgahely. Átnéztem többször és tényleg nem találom a lehetőséget között.
2013. jún. 27. 13:00
4/6 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgahelyet kell egyébként választani
2013. jún. 27. 13:04
5/6 anonim válasza:
Melyik település van hozzád közel?
6/6 anonim válasza:
AKkor menj a következő legközelebbi vizsga-
központhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!