Le fordítanátok ezt nekem?
Figyelt kérdés
Could not read from the source. Plese check if it has moved or been deleted.2009. okt. 14. 11:10
1/5 anonim 

válasza:

Nem lehet olvasni a forrásból. Kérem ellenőrizze, hogy elköltözött-e vagy törölve lett.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. okt. 14. 13:10
3/5 anonim 

válasza:

elköltözött... lol. Ellenőrizze, hogy áthelyezték vagy törölték-e. (Persze "has been moved" az áthelyezték szószerint, de ne droid módjára fordítsunk.)
4/5 anonim 

válasza:

anyád a droid mert a világra hozott
5/5 anonim 

válasza:

Előző: Kedveském, én nem anyáztam, ezután se teszem, mert _szerintem_ az egy alpári tirpákság. Lehet, hogy neked még pont belefér. Nekem, ha valakivel bajom van, akkor vele van bajom és nem az anyjával. Így hát szvsz anyád bizonyára egy rendes asszony, de te igencsak félresikerültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!