Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnál segíteni angolból?

Tudnál segíteni angolból?

Figyelt kérdés
Tanulótársat, (illetve valakit aki tudna nekem segíteni) keresek angolból. Középfokúm már megvan (BME 84%). Felsőfokúra szeretnék menni, de úgy áll a helyzet hogy vagy most januárban megyek vagy jövő januárban. Másfél év várakozás nagyon soknak tűnik. Tehát 3 hónap alatt kéne felfejlesztenem magam, jól jönne egy kis segítség. Főleg a fordításokkal vannak gondjaim.
2009. okt. 13. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:

én csak annyit szeretnék kérdezni, hogyha a fordítással van gondod, akkor miért nem választasz egynyelvű vizsgát?

amúgy lehet a magántanár/tanfolyam jó lenne. Nagyobb esélyt látok a sikerre mintha itt ezen az oldalon keresel társat.

sok sikert:)

ja amúgy miért csak januárban mehetsz?

2009. okt. 14. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Szeretném felfejleszteni magam fordításban is, nem akarok kitérni előle : ) A BME-t egy nagyon korrekt vizsgának tartom, így maradok mellette.

Felsőfokú a BME-n fél évente van, januárban és szeptemberben. A szeptemberire necces lenne mennem, mert harmadikán lesz, én pedig másodikán este jövök haza egy 10 napos Skócia-Anglia-Amszterdam-Párizs útról, és nem hiszem hogy lenne elég energiám következő nap felsőfokúzni : D

Bár akkor benne lennék az angol nyelv használatában, hát nem tudom. Majd elválik : )

Mindenesetre veszek pár fordításos könyvet és reménykedem a legjobbakban :P

2009. okt. 15. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

ja értem :) bocsi hogy beleilletlenkedtem a dologba, csak kiwi voltam :)

sok sikert:)

2009. okt. 15. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. okt. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!