Az SZTE-BTK-n hány nyelvvizsga kell a diplomához?
Figyelt kérdés
Mert hallottam olyat,hogy kell egy alapfokú,és egy középfokú,olyat is,hogy két középfokú,és olyat is,hogy elég egy középfok.Nem tudom,mit higgyek...Ha szaktól is függ,én nem vagyok nyelvszakos.2008. jún. 22. 18:39
1/6 anonim válasza:
Attól függ szerintem, hogy melyik rendszerben vagy. A régiben, vagy már a bolognaiban. Én még a régiben vagyok, és nekem (szintén nem nyelvszakosként) kell egy középfokú, és egy alapfokú. (Természetesen két különböző nyelvből.) A bolognaisokról nem tudok nyilatkozni.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen,bolognais vagyok.
2008. jún. 22. 20:23
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudom mindenféle diplomához 1 db középfokú c típusú nyelvizsga kell. Mindegy milyen, csak legyen.
4/6 anonim válasza:
én is csatlakozom az előttem szólóhoz:1 középfokú kell.én is Szegedre járok,igaz nem BTK-ra.ha nem vagy nyelvszakos akkor rád is ez vonatkozik.
5/6 anonim válasza:
Iskolafüggő, kérdezd meg a TO-n, az a biztos!
6/6 anonim válasza:
Szia!SZTE-s BScs vagyok.Én mintha olyat hallottam volna hogy a mesterképzés elvégzéséhez kell 2 nyelvvizsga,azt nem tudom hogy közép vagy alap.( de 1 közép biztos)Tehát a mesterképzés végére rendelkezned kell 2 nyelvvizsival.Őszintén szólva,sztem magauk a NAGYOK sincsenek tisztában a dolgokkal,folyton változik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!