Középszintről sac per kábé mennyi idő megcsinálni az angol felsőt?
8 éve csináltam meg a középszintű angol nyelvvizsgát elsőre.
Most kb. fél évem van - decemberig - az angol felsőt megcsinálni. Belekezdjek vagy esélytelen?
Ha van társalgási lehetőséged anyanyelvi szinten beszélő emberrel, akkor van esélyed, egyébként szerintem nincsen.
Ezen kívül a napi minimum 3 órai tanulásra is szükséged lesz.
Ne hagyd magad lebeszélni, javaslatom a következő: tanulj teljes erőbedobással, és legkésőbb másfél hónappal a vizsga előtt le tudod tesztelni magad, hogy készen állsz-e (ha kell, konkretizálom, erre milyen lehetőségek vannak) Ha ekkor nem tűnik úgy, hogy elérnéd a minimális 60%-ot egy vizsgán, akkor tanulsz tovább (nem vesztettél semmit, sőt), ha elérnéd, akkor befizetheted a díját (ekkor még lesz rá pár heted, hogy befizesd).
Én egy hónap múlva megyek angol felsőre, ha kell még valami infó, írj nyugodtan egy privátot, segítek, ha tudok. PS 8 év szép idő, könnyen lehet, hogy azóta jelentősen fejlődtél, ha olvasgattál, nézegettél filmeket angolul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!