Kérem, egy jó angolos, segítene ezt Szépen lefordítani? In the midst of all this pomp and glitter, I always remember that our play was written on that old Remington No.2 typewriter, and on a never-to-be-forgotten diet of frankfurters.
Figyelt kérdés
Egy drámaíró, - aki végre sikeres lett- írja ezt egy levélben a régi barátainak, akik segítségével feljutott a csúcsra. Persze, akkoriban, nem volt sok élelmük sem.2013. jún. 20. 23:43
1/7 anonim válasza:
Pompa és csillogás közepette, mindig eszembe jut a mi színdarabunk, mely még azon a régi Remington No.2 írógéppel volt legépelve, és a ?? felejthetetlen virsli diétán ??.
Az utolsó mondatrészt nem nagyon értem.
2/7 A kérdező kommentje:
Kérem, ha egy jó angolos letudja forditani az egészet,
nagyon megkoszonem
2013. jún. 27. 18:14
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
A a never-to-be-forgotten diet of frankfurters. szer ott sem volt tul jő...reméltem, azóta regisztrált esetleg valaki az oldalra , aki jobban tudná :)
2013. jún. 27. 22:03
5/7 anonim válasza:
Mind ezen pompa es csillogas kozepette mindig emlekszek,hogy a szindarabunk azon a regi/oreg,kettes szamu Remington irogepen es felejthetetlen virsli dietan irodott.
6/7 anonim válasza:
Ha azt akarod,hogy magyarosabban hangozzon kicserelheted az emlekezem- et arra,hogy eszembe jut.Bocsi,ha meg igy sem eleg magyaros, igazabol en nem
szeretek forditani,hanem inkabb minden nyelven maskepp fogalmazok.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi, vagy akar sose felejtem el...habar a tied jobb
2013. júl. 5. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!