Milyen nyelvet érdemes tanulnom?
Gondold át,hogy mit szeretnél csinálni majd a jövőben,esetleg tervezed-e,hogy valahova huzamosabb időre kiköltöznél,mert mondjuk tetszik az ország,vagy mondjuk úgy gondolod,hogy jobb munkalehetőségek vannak. Ha ez,megvan,tanuld meg az adott ország nyelvét.
Ha nincsenek ilyen elképzeléseid,csak válassz egyet,ami a füled számára kellemes,sose lehet tudni,hogy hol meg mikor veszed még hasznát.
Nekem tetszik az orosz és a spanyol nyelv,a franciát meg azért tanulnám meg,mert olyan elegánsan hangzik,bármit is hallok ezen a nyelven:D Konkrétan ezeket csak azért tanulnám meg,mert kedvemet lelném bennük,nem értékeltem hasznosságilag,úgy vagyok vele,hogy ki tudja...
Neten nagyon jó oktatóanyagokat lehet találni,ha szorgalmas vagy,szerintem simán megtanulhatsz valamilyen nyelvet középszinten.
22L
Én angol és németül felsőfokon beszélek, a spanyolt most tanulom hozzá (első válaszoló vagyok).
Szerintem is ezzel már minden ország, "ami számít" (legalábbis nekem :)) le lesz fedve.
Ettől függetlenül, én imádok nyelveket tanulni, ezért szeretnék majd még mást is - szintén magam, csak hobbiból. Csak még tanácstalan vagyok, mi legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!