Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelvet érdemes tanulnom?

Milyen nyelvet érdemes tanulnom?

Figyelt kérdés
Szerintetek itthon ,egyedül megtudnék tanulni egy nyelvet középszinten?Szlovákul beszélek középszinten,angolt és németet tanulok most az iskolába.Melyik nyelvet érdemes tanulni,amit hasznosítani is tudok,ami szerintetek szép nyelv?16/L
2013. jún. 18. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én is így tanulom a spanyolt, tök jó. :)
2013. jún. 18. 15:49
 2/9 anonim válasza:
100%
azt javaslom először a tanult nyelvekre feküdj rá, legyen meg a nyelvvizsgád, utána kezdj bele újabbakba :)
2013. jún. 18. 15:50
 3/9 anonim válasza:
0%
Disznónyelvet sütve
2013. jún. 18. 15:52
 4/9 anonim válasza:
Gondolom szlovákiai vagy, ahogy én is. Én ezt a nyelvet nagyon ocsmánynak tartom éppen ezért alig tudok szlovákul beszélni. Én is azt javaslom, hogy amiben már van egy kis rutinod azt csiszolgasd tovább. ;) 16/f
2013. jún. 18. 15:53
 5/9 anonim válasza:

Gondold át,hogy mit szeretnél csinálni majd a jövőben,esetleg tervezed-e,hogy valahova huzamosabb időre kiköltöznél,mert mondjuk tetszik az ország,vagy mondjuk úgy gondolod,hogy jobb munkalehetőségek vannak. Ha ez,megvan,tanuld meg az adott ország nyelvét.

Ha nincsenek ilyen elképzeléseid,csak válassz egyet,ami a füled számára kellemes,sose lehet tudni,hogy hol meg mikor veszed még hasznát.

Nekem tetszik az orosz és a spanyol nyelv,a franciát meg azért tanulnám meg,mert olyan elegánsan hangzik,bármit is hallok ezen a nyelven:D Konkrétan ezeket csak azért tanulnám meg,mert kedvemet lelném bennük,nem értékeltem hasznosságilag,úgy vagyok vele,hogy ki tudja...

Neten nagyon jó oktatóanyagokat lehet találni,ha szorgalmas vagy,szerintem simán megtanulhatsz valamilyen nyelvet középszinten.

22L

2013. jún. 18. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Francia. Ahogy előttem is írták minden olyan elegánsan hangzik, hihetetlen. Még olaszt is tanulnék, az pedig olyan szexi.
2013. jún. 18. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Spanyol. Ha angolul és spanyolul tudsz akkor a világ nagy részén már elboldogulsz. Legalábbis Észak és Dél-Amerikában biztosan. De az angol anyanyelvű országokban a spanyol a kötelező második nyelv, így ezt is szinte mindenhol értik. Én angolul anyanyelvi szinten tudok, a főiskolán pedig spanyolt tanulok. Két év múlva ezt is kéne felsőfokra tudnom, majd kiderül mi lesz belőle.
2013. jún. 18. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Én angol és németül felsőfokon beszélek, a spanyolt most tanulom hozzá (első válaszoló vagyok).

Szerintem is ezzel már minden ország, "ami számít" (legalábbis nekem :)) le lesz fedve.

Ettől függetlenül, én imádok nyelveket tanulni, ezért szeretnék majd még mást is - szintén magam, csak hobbiból. Csak még tanácstalan vagyok, mi legyen az.

2013. jún. 18. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a munkavállalás is fontos akkor a német vagy francia(németország, luxemburg, belgium, svájc, monaco stb.) mert ott vannak a legjobb fizetések.
2013. jún. 18. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!