Lefordítaná nekem valaki, hogy mit mond a srác (angol)?
17 éves vagyok, Ausztráliában élek, de Irakból származom. Azért jelentkeztem az X-faktorba, mert profi énekes akarok lenni. A legjobb akarok lenni. Mindennap éneklek, az iskolában. A szobatársaim azt mondják, hogy "Mit csinálsz, maradj csendben, koncentrálni szeretnénk!" Ha megnyerném az X-factort... nem tudnám szavakkal leírni...
Amikor a színpadon van elmondja, hogy kikkel jött. Kérdezik tőle, hogy hány éves és erre azt feleli, hogy: Nem tudom egészen pontosan, mert Irakban születtem, egy árvaházban és nincsenek születési papírjaim.
Egy háborús övezet közepén születtem, a bátyámmal együtt egy cipősdobozban találtak ránk. Az árvaházba vittek, ahol mást sem hallottunk csak lövéseket. Olyan volt, mintha egy angyal talált volna rám, mikor az anyukám besétált az árvaház ajtaján. Mindkettőnket Ausztráliába vitt, műtétekre, és mindkettőnkbe beleszeretett. Az anyukám a hősöm. Nagyon keményen dolgozott azért, hogy megváltoztassa az életemet. Tudod, néhány ember csak azt mondaná, hogy egy egyszerű férfi vagyok, személyiség nélkül, de az anyukámmal és a testvéremmel együtt elhiszem, hogy meg tudom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!