Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik a könnyebb nyelvvizsga:...

Melyik a könnyebb nyelvvizsga: Telc vagy Origó?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 22:38
 1/7 anonim válasza:
Én telcre megyek, arról jobbakat hallottam (könnyebb).
2013. jún. 15. 23:20
 2/7 webnyelv ***** válasza:
Én az Origóról hallottam jobban. A magyarról angolra fordítást kivették, így nagyságrendekkel könnyebb. A szóbelin is jobb, hogy nem beszélgetőpartnerrel kell beszélgetned. De kinek mi könnyű. Nézd meg a honlapjukon, tölts le mintatesztet és nézd meg, neked melyik fekszik jobban.
2013. jún. 16. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a beszélgetőpartnerrel jobb, főleg ha ismered is. Mindketten be vagytok tojva és ugyanúgy nem jut eszetekbe valami... A tanár ellenben jobban benne van a dologban, esetleg olyan szavakat használ amiket nem feltétlen ismersz. :) Én dexamot csináltam, az nagyon jó. A Telc is elvileg olyan, nem tudom, hogy ott is lehet e partnert előre választani (jelentkezésnél). A barátnőm viszont direkt olyan helyre ment, ahol tanárral beszélhet, szóval hozzáállás kérdése.

Írásban Origót nem nagyon ajánlom, csak ha szereted a nyelvtant és megy is. :)

2013. jún. 16. 09:41
 4/7 pitya1414pitya válasza:
Én voltam Origon is, Telc-en is. Nekem az origo sokkal könnyebb volt.
2013. jún. 16. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Origo könnyebb.
2013. jún. 18. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Telc nehezebb.

(és csak, hogy válaszoljak az előttem szólónak: nem lehet előre párt választani a Telcnél)

2013. jún. 22. 02:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kérdezgettem ismerőseimet,hát elég változó volt,hogy kinek melyik a könnyebb.Most nyáron Telc-re megyek,ha nem sikerül és nehéznek találom,akkor az Origóval probálkozom.
2013. jún. 22. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!