Angol nyelvvizsga egyetemre?
Az egyetem honlapján a felvételi követelmények között a következőt olvastam: A szakra B1 szintű (korábban alapfokú) komplex (korábban C típusú) államilag elismert vagy azzal egyenértékű angol vagy francia nyelvvizsgával rendelkezők jelentkezhetnek.
Ha külföldön (Szlovákiában) leteszem a B2-es szintű angol érettségit az ennek a kritériumnak megfelel? Esetleg segítene rajtam, ha Magyarországon is érettségiznék? Avagy államvizsgáznom kell angol nyelvből?
Egyébként ezt a zmne oldalán olvastam.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Akkor nem segítene, ha érettségiznék Magyarországon... Tehát mindenképpen nyelvizsgáznom kell Magyarországon. Jól értem?
Köszönöm a válaszod! :)
Emelt szintű érettségivel megszerezhető a nyelvvizsga, de ha nem Magyarországon végzed a középiskolát, akkor nem tudom, hogy működik ez az érettségi dolog.
Azt azért meg szeretném kérdezni, hogy miért kell lepontozni a kérdésre adott jó válaszomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!