Olasz vagy francia?
Szerintetek melyik nyelvet tanuljam az angol mellett?
Melyikre megyek többre?
Melyik könnyebb,ill. nehezebb?
Amugy stewardess szeretnek lenni,ha ez segít valamit.
Francia remek nyelv, főleg ha stewardess szeretnél lenni. Én 4 éve tanulok franciául, mostanában kicsit visszafejlődtem.
A francia kiejtés nem olyan nehéz, mint azt sokan hiszik. Minden betűnek megvan a hangzása, van pár szabály, ha ezeket megtanulod, akkor 0 tudással is el tudsz olvasni egy szöveget. Ilyenekre gondolok pl. 'au' -t 'o' -nak ejted.
A nyelvtan hát nem a legegyszerűbb, de nagyon logikus minden, minden egymásra épül, bár vannak kivételek minden egyes nyelvtanban, de ezek a kivételek szinte mindig megegyeznek. Pl. az avoir igének minden egyes igeidőben nem a képzés szerinti az alakja, de egymásra épül és teljesen logikus.
Oda kell tenni magad, és tanulni, de nem nehezebb nyelv, mint az angol, én jobban is szeretem. A hangzása gyönyörű, hasznos több téren is.
Tudom, hogy kicsit elfogultnak tűnök, de nekem ez a véleményem, persze nálunk 14 emberből 3 érettségizett franciából, abból is az egyik kettesre, mert kell mellé elhatározás és ha az alapok nincsenek, akkor nem tudod alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!