A City and Guilds nyelvvizsgát csak akkor szokták letenni, ha a cél a külföldi munka/továbbtanulás?
Figyelt kérdés
Mert én 16 éves vagyok. Nem gondolkoztam még így a külföldi továbbtanulásról. Csak tetszik ez a nyelvvizsga mert elég életszerű... Viszont az osztálytársaim, illetve barátaim mind az origo-n voltak.
Melyikkel járok jobban? Meg amúgy a city and guilds-re mennek kamaszkorúak is, vagy inkább csak felnőttek?
2013. jún. 10. 16:16
1/4 anonim válasza:
Szia ! En is 16 vagyok marciusban vizsgaztam sikeresen szerintem is nagyon jo tipus egyetlen hatranya hogy csak allami nem nemzetkozi. Ha celod hogy felsofokut is tegy szerintem ezzel kezdheted es felsobol mas tipusut raksz le. De ha nagyon jol megy a nyelv egy origo vagy telc se foghat ki rajtad. :)) en ahol felkeszultem 3 velem egykoru lany volt es negyunk kozul ketten mentunk at.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Most egy kicsit megkönnyebbültem. Hát, én már ennél eleve a felsõfokot coloznám meg. Az origo nálam már csak a kétnyelvűség miatt sem jön szóba, ezért nem is gondolkodtam ezen.
Egyébként te középfokúztál?
Hogy érted, hogy nem nemzetközi? A honlapon azt olvastam, nemzetközi bizonyítványt is adnak.
2013. jún. 10. 17:17
3/4 A kérdező kommentje:
*céloznám
2013. jún. 10. 17:18
4/4 A kérdező kommentje:
És egyébként a témakörök közül milyenekre számítsak? Ha jól tudom, nincsenek feltüntetve külön témakörök.
2013. jún. 10. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!