Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Témakörök kidolgozásánál mik...

Témakörök kidolgozásánál mik a szempontok?

Figyelt kérdés
Angol nyelvrõl van szó. Tudom, hogy rengeteg kidolgozott tétel van fenn a neten szinte minden témakörben. Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy én magam mi alapján tudok egy tételt kidolgozni. Van erre valami jó módszer, tipp?
2013. jún. 4. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Közép szinten leginkább úgy, hogy az adott témával kapcsolatos kérdésre olyan választ adsz, ami egyből eszedbe jut róla magyarul és fontos az is, hogy viszonylag könnyen legyen megfogalmazva a válasz. Pl. Ha az a kérdés, hogy hányszor étkezel egy nap, akkor érdemes azt írnod, ami az igazság, mert így könnyen eszedbe jut, ha kérdezik.

Aztán vannak kötött kérdések, amikre leginkább csak fix válaszok vannak, pl. Hogy készíted a teát? Milyen az időjárás télen? stb. Ezekre a kérdésekre vannak kidolgozva jó válaszok.

Emelt szinten meg kissé más a helyzet.

2013. jún. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!