Hogyan lehet a leghatékonyabban szinten tartani az idegennyelv-tudást, úgy, hogy már nem járok iskolába és külföldre sem tudok kimenni nyelvtanulás céljából, mert már családom van?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 14:28
1/3 anonim válasza:
tévé olvasás, beszélj a családoddal angolul/németül...
Legalább a gyerekek is tanulnak. (A mieink már kisgyerekként 2 nyelven beszéltek.)
2/3 Mylanguageteacher válasza:
egyetértek az előttem lévővel. szerintem is sok kulfoldi tevecsatornat kell nezni, vagy heti egyeztetni oramaban tanarhoz jarni. erre a celra javaslom neked ezt az oldalt: www.myenglishteacher.eu
3/3 anonim válasza:
Nézz idegen nyelvű filmeket, tv csatornákat, ne csak nézd, próbáld megérteni is. Esetleg skype-on keress olyan embereket, akik szívesen beszélgetnének veled, vagy valamilyen külföldi chat, fórum is segíthet. Ha nagyon belemerülnél, akkor fogadhatsz cserediákot, de beszélhetsz a gyerekeiddel is idegen nyelveken :) Nálunk most pont fordított az állás, én előrehozottan leérettségiztem, megcsináltam a nyelvvizsgát, már nem járok be nyelvórákra, azonban anyu céges keretek között tanul, így vele szoktam társalogni néha, vagy segítek a házijában! :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!