Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsga-bizonyítvány...

Nyelvvizsga-bizonyítvány javítása. Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Elnyomtatták a nyelvvizsga-bizonyítványomat, ezért 2 hónappal ezelőtt visszavittem a nyelvvizsgaközpontba. Az internetes oldalukon az volt kiírva, hogy ez a folyamat max. 1 hónapig tarthat, azonban még mindig nem érkezett meg. Már telefonáltam, és e-mailt is írtam nekik, de mindig azt mondják, hogy két hét. Ez nem is zavarna, ha öt héten belül nem kellene feltöltenem minden adatomat ahhoz, hogy felvegyenek az egyetemre. Mit lehet ilyen esetben tenni?
2013. máj. 27. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérj tőlük írásbeli igazolást a nyelvvizsgádról.

Anno nekem is sürgős volt és már nem kellett megvárnom a szóbeli magnó eredményét mert anélkül is meg volt. Így kiadtak egy pecsétes papírt hogy igazolják hogy letettem a szóbeli vizsgát.

2013. máj. 27. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyébként meg meg lehet őket fenyegetni hogy bepanaszolod őket az akreditációs hatóságnál. De csak miután kiállították az igazolást. :)

(Csak ha tényleg pofátlanul elhúzódik a dolog)

2013. máj. 27. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Kedves első hozzászóló, ezt az igazolást ott kell kérnem, ahol letettem a nyelvvizsgát, vagy központilag?

Kedves második hozzászóló, remélem ennyire drasztikus módszerhez nem kell folyamodni..:D

2013. máj. 27. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Mind2 hozzászóló én voltam.

A papírt ott kérd ahol az ügyfélfogadás van.

Nyílván ahol szóba állnak veled.

2013. máj. 27. 15:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Elnézést!

Rendben, akkor lehet, hogy elkezdem intézni ezt a folyamatot, a biztonság kedvéért.

2013. máj. 27. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és ha nagyon akadékoskodnának és nem lehet velük dűlőre jutni az ügyben, hogy időben legyen róla papír, akkor megemlíteném nekik, hogy mennyibe is került neked ez a vizsga, és bizony megpendíteném nekik a hatóság kilátásba helyezésétis.
2013. máj. 27. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként kicsit tényleg abszurd, hogy január végén voltam nyelvvizsgázni és gyakorlatilag semmivel sem tudom igazolni, hogy sikerült.
2013. máj. 27. 15:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Továbbra sem érkezett meg, és a felvi-sek azt írták, hogy az igazolólapot nem fogadhatják el.
2013. jún. 21. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de december elején vittem be én is, mert elírták, és január tizen valahanyadikán jött meg.
2013. jún. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!