Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki segítene németből? FONTOS!

Valaki segítene németből? FONTOS!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 26. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként csak akarat kérdése, elsőre ahogy ránéztem én sem értettem, mit is kell csinálni, aztán egy kicsit gondolkoztam, és leesett. Te is törd a fejed, ne mondd azt 5 perc után, hogy nekem ez nem megy, és inkább megkérdezed itt.
2013. máj. 28. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szevasztok!

Ma regiztem ide. Végignéztem a feladatokat, szerintem mind megoldható. Igaza van az elöttem szólónak, elöször érteni kell a feladatot. Aztán majd meglátjuk. Németül tudok én is egy kicsit, szóval ha valamit írok, az nem biztos hogy mindig jó, de vannak itt nagyon jó szakemberek is, ahogy láttam. Szóval, ha engem kijavít valaki és megmondja, hogy miben hibáztam, felpontozom.

Lepontozni nem fogok senkit, inkább nem értékelem.

Bocs, az offért.

2013. máj. 28. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia újonc!

Sok sikert a gyékán!

2013. máj. 28. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!