Ez a német szövegű ropogóskenyér recept hogy van magyarul?
Nagyon szeretném megsütni, mert nálunk készen ugyan kapható, de nagyon drága.
Megtaláltam a receptjét, de nem tudok németül és csak félig meddig tudtam lefordítani.
Légyszíves segíts pontosítani.
linken a Knäckebrot recetjére vagyok kíváncsi
Ennyit értek belőle:
180 g teljes kiőrlésú búzaliszt
90 g finomra őrölt zabliszt
90 g durvára őrölt zabliszt
90 g napraforgómag
45 g lenmag
45 g szezámfű
1.5 milyen kanál??? só
2 milyen kanál??? olaj
600 g víz
itt korianderről meg ánizsről ír, de abszolút nem értem mit
Elkészítése:
Minden hozzávalót össze kell keverni, és 1 órát pihentetni.
Ezután nem értem, hogy mit kell csinálni a tésztával? Megolajozni és 2 vékony lappá nyújtani? Vagy olajozott sütőlapra tenni?? És még megszórni magokkal? De nem értem, hogy azon felül mint amit a hozzávalókban felsorolt? Mert én úgy értelmezem, hogy azt mindet össze kell gyúrni. Vagy nem???
Ezután a nagy lapot vagy lapokat??? 180 fokon 15 percig kell sütni, és csak ezután darabolni????
És ezt követően még 150 fokon 45-50 percig kell sütni amíg jól kiszárad.
Ha valahol nem jól fordítottam azt is légyszíves jelezd. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!