Szeretnék külföldiekkel chatelni angolul, hol keressek?
Figyelt kérdés
a Skype-ot ne ajánljátok nem jó vmiért...2008. jún. 18. 12:38
11/15 anonim válasza:
áá nem találom a chat menüpontot :DDD
12/15 anonim válasza:
Hali!
Mivel ennyien ajánlottátok, én is leszedtem az ICQ-t de hmmm... egyelőre semmi. Mármint látom van az böngészős ablak, meg van külön, ami a program. Gondolom oda lehet felvenni ismerősöket, nem?
De lehet tök hülyeséget írok... valaki le tudja írni, hogy is működik ez? :)
13/15 anonim válasza:
nem muszáj telepíteni se amúgy..
ingyenes chatszobák.
bal oldalon témát választhatsz, jobbra meg országot.
Ott van h mennyi épp az aktív chatelő, érdemes olyan szobába menni ahol sokan vannak.
Én ha belépek 10 percen belül tuti 4-5-en rámírnak, -főleg ha vmi hangzatos nevet használsz, először persze csak rengeteg üzi jön sima "hi" vagy "hello" indítással, sok a török meg arab, de azért lehet egész normális embereket találni.
14/15 anonim válasza:
Igen, ennyi nekem is stimmel de ha letöltöm akkor el lehet menteni 1-2 embert, nem?
15/15 anonim válasza:
Interpalsra ne menjetek inkább, azt hiszi a legtöbb pasi, hogy egy randioldal :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!