Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szombaton nyelvvizsgázok....

Szombaton nyelvvizsgázok. Tudnátok adni valami tanácsot, hogy jól sikerüljön?

Figyelt kérdés

Szombaton nyelvvizsgázok. Tudnátok adni valami tanácsot, hogy jól sikerüljön? Nagyon félek, hogy nem fog, mert hiába vagyok nyelvis a tanárom minden nyelvvizsgás részt azt egy külön délután/hétvégi órán tanított pénzért, amit nem tudtunk kifizetni. Volt hogy bementem ezekre az órákra de nem sűrűn nem tudtam mert sajnos a közlekedés nem engedte, valamint autóval is csak ritkán volt rá lehetőségem.

Ezért inkább itthon készültem fel saját magam. Igyekeztem minél több mindent tanulni, átnézni. A mai napot is végig tanultam/tanulom.

Tudnátok adni tippeket?

2013. máj. 22. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Angolból mész?

Ne izgulj és minden feladattípust gyakorolj be

2013. máj. 22. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak ne izgulj, légy magabiztos a szóbelin. Izgulni azért is felesleges, mert amit tudsz, azt úgysem rontod el, és az izgulástól jobb sem lesz. Ha valamit nem tudsz, ne gondolkozz rajta túl sokat, hanem hagyd a legvégére.

Szóbelin figyelj a nyelvtanra, és próbálj meg minél többet beszélni. Ha párban kell lennetek, akkor kérdezz a párodtól.

Milyen nyelvből mész?

3/8 A kérdező kommentje:

Igen.

Minden feladattípust gyakoroltam meg múlthét előtt érettségiztem is, szóval most ez az egész erről szól. :)

4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

Angolból. :)

2013. máj. 22. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Ó ha érettségiztél belőle, akkor már van egy kis vizsgarutinod is. Ne aggódj, menni fog.
2013. máj. 22. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
TELC?
2013. máj. 22. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:

hát tavaly kisérettségiztünk belőle, volt már alapvizsgám, osztályozó szóval, vizsgarutinom már van angolból :)

Igen TELC :)

2013. máj. 23. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Végül milyen lett?

Sikerült?

2014. febr. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!