Szombaton nyelvvizsgázok. Tudnátok adni valami tanácsot, hogy jól sikerüljön?
Szombaton nyelvvizsgázok. Tudnátok adni valami tanácsot, hogy jól sikerüljön? Nagyon félek, hogy nem fog, mert hiába vagyok nyelvis a tanárom minden nyelvvizsgás részt azt egy külön délután/hétvégi órán tanított pénzért, amit nem tudtunk kifizetni. Volt hogy bementem ezekre az órákra de nem sűrűn nem tudtam mert sajnos a közlekedés nem engedte, valamint autóval is csak ritkán volt rá lehetőségem.
Ezért inkább itthon készültem fel saját magam. Igyekeztem minél több mindent tanulni, átnézni. A mai napot is végig tanultam/tanulom.
Tudnátok adni tippeket?
Angolból mész?
Ne izgulj és minden feladattípust gyakorolj be
Csak ne izgulj, légy magabiztos a szóbelin. Izgulni azért is felesleges, mert amit tudsz, azt úgysem rontod el, és az izgulástól jobb sem lesz. Ha valamit nem tudsz, ne gondolkozz rajta túl sokat, hanem hagyd a legvégére.
Szóbelin figyelj a nyelvtanra, és próbálj meg minél többet beszélni. Ha párban kell lennetek, akkor kérdezz a párodtól.
Milyen nyelvből mész?
Igen.
Minden feladattípust gyakoroltam meg múlthét előtt érettségiztem is, szóval most ez az egész erről szól. :)
Köszönöm a tanácsokat.
Angolból. :)
hát tavaly kisérettségiztünk belőle, volt már alapvizsgám, osztályozó szóval, vizsgarutinom már van angolból :)
Igen TELC :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!