Mondanátok valami jó angol tanulási praktikát?
Most kezdte tanulni?
Majd belejön
különtanár esetleg? általános iskolában én is szörnyű voltam angolból, most meg már felsőfokúm van :D
18L
Hogyan tanuljon? Hát szerintem mindenkinek rá kell jönni, hogy hogyan a legkönnyebb, legjobb neki a tanulás...
Én a szavakat régen szókártyák segítségével tanultam.
Ezeket többször is ismételgettem, többször elővettem és végig mondtam, amelyik szó nem ment azt leírtam egy lapra.
Az olvasást szerintem csak gyakorolni kell. A tankönyvében biztosan vannak hosszabb, rövidebb történetek, szövegek, ha az olvasás nem megy neki, akkor szerintem azt kéne gyakorolnia.
Az igeidőket, témaköröket régen mindig leírtam és egy mappában gyűjtöttem. Sokszor olvastam át őket, így benne maradtak a fejemben.
2.: Írtam hogy már küldtem külön tanárhoz de nem segített!
Azért köszi
3.:Ezt kipróbáljuk ez lehet hogy segít köszi
Van egy jó weboldal, a Quizlet. Ez egy angol oldal, ahová különböző emberek töltenek fel anyagokat, így könnyebben meg tudják tanulni, mint a hagyományos módszerrel.
Ha szeretnél feltölteni szavakat, akkor regisztrálni kell, de regisztráció nélkül is lehet használni a weboldalt, például mások által feltöltött szavakat lehet így tanuni.
nézzétek a Muzzy in Gondoland-et youtube-on
meg mesefilmeket, rajzfilmeket
és könnyített olvasmányokat, angol gyerekeknek szóló magazint, weboldalt is nézegetnék néha,
meg zenéket minél többet hallgasson, énekeljen
de egyébként én nem erőltetném annyira, ha 3-as, akkor 3-as.
Már mindjárt év vége, ha javítani nem tud, én nem is foglalkoznék vele, ha nincs hozzá kedve. Lehet hogy nem volt sikerélménye, és nincs hozzá érzéke. Van akinek német megy jobban. Én csak ilyen színes oktatóprogramokat mutatnék neki, ahol nincs tétje, ha nem tud valamit, pl angol akasztófázás, keresztrejtvényfejtés, vagy englishtips-en vannak ilyen klassz letölthető cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!