Van olyan tanár pesten, aki hétvégén házhoz jönne, és 1000 ft körül van az óradíja?
Én ismerek viszonylag sok nyelvtanárt, de nem írtad, hogy milyen nyelvből és milyen szintű és fokú nyelvtanításra lenne szükséged. Enélkül nem tudok információkat nyújtani.
szóval írd le, hogy melyik nyelv és milyen szint (általános vagy szakmai; szakmain belül gazdasági, műszaki, közgazdaságtani stb.)
Vannal olyanok is, akik 1000 HUF alatt vállalnak nyelvórákat.
Mivel nem minden nyelvtanár szeretné az egész napját ide-odautazással tölteni, ezért jó lenne, ha bővebb információt tudnál adni a lakóhelyedről, legalább hogy melyik kerületben laksz, belváros vagy külváros vagy ezek közötti, hiszen Pest elég nagy.
Csak egy példa: gondolj bele, hogy a tanár még jó esetben Káposztásmegyeren lakik (vagy épp valamelyik elővárosban), és Te Soroksáron laksz, hát... azért nem fog elmenni tanítani.
Meg még jó lenne, ha megírnád, hogy kb. milyen szinten vagy, beszélsz-e más nyelveket (német, holland, francia vagy egyéb), mi az, ami nehezebben megy, miben kellene segítség (írásbeli-szóbeli) stb., mert így egyszerűbb lenne mindenkinek.
Jó az Számodra, ha hétvégén (ha lehet, akkor szombaton, mert ekkor érnek rá a legtöbben) 1000 (ezer) HUF vagy azalatt adnak angolórát?
A nyelvtudást azért kérdeztem, mert akkor a tanár is úgy készül, olyan anyagokat hoz, arra megy rá stb. meg a másik, hogy ha már tanultál már előtte vagy szimultán (germán/neolatin) nyelve(ke)t, akkor tud komparálni, azaz a hasonlóságokat egyeztetni, felhívni a figyelmet a nyelvtani összefüggésekre, de ugyanakkor az eltérésekre is, (ezzel nem azt akarom írni, hogy két (vagy több) nyelvet fogsz egyszerre tanulni, csakhogy ez is egy nyelvtanulási módszer)és ezzel a nyelvtanra, szókincsre nagyobb lesz a rálátásod meg még sorolhatnám...
Bocsi, ha tolakodó voltam.
A "jó" alatt a szombatot értem (előreláthatóan reggel vagy délelőtt, de ez még bizonytalan), 1000 HUF vagy azalatt, de inkább írj egy privátot (privát e-mail), aztán ott megbeszéljük a feltételeket.
Ha van valami kérdésed, nyugodtan tedd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!