A svéd kiejtés mennyire nehéz? Megtanulhatom egyedül?
Tanár nincs hogy tőle tanuljam.De a nyelvet nagyon szívesen megtanulnám.Angolul már tudok,meg tanulok 2 másik nyelvet(de azok úgyse segítenek benne szerintem).Ennyi lenne amit tanulok,szóval csak 4-et szeretnék egyszerre,nem 10et.
Most nyáron lenne rá időm.
A másik 2 nyelvem amúgy a francia és az orosz.A francia is jól megy.Orosszal kicsi szünet volt,de amit eddig tanultam,azt abból is tudom.
De szerintem ez a 2 úgyse nagyon segít.
Szerintem ezt egyedül nem tudod megtanulni. Kell nyelvi környezet hozzá. Viszont ha elkezdessz svédül tanulni (úgy, mint én), akkor szépen, lassan fejlődni fogsz és ha ezek után kerülsz nyelvi környezetbe, már tényleg hamar beleszoksz.
Ha angolul már tudsz, nagyon könnyen fog menni a svéd. Én is csak angolul "tudtam", mikor egy éve elkezdtem, és most kb. annyira tudok svédül, mint angolul, holott az egyiket 8 évig, a másikat 1 évig tanultam. Szóval a kiejtés ne riasszon el. =)
Hanganyag is segítene
az elején (kazetta, CD)
hát kicsit furcsa kiejtése van.
de még mindig jobb mintha a dánt tanulnád mert az 1000x rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!