El lehet sajátítani az angol nyelvet egyedül, otthoni tanulással?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor milyen könyveket vagy esetleg nyelvoktató programokat tudtok ajánlani? Eddig németet és spanyolt tanultam ,az angol teljesen új lenne. Tudom,hogy tanár segítségével lenne az igazi,de azt a közeljövőben nem tudom megvalósítani...
Segítségeteket,köszönöm.
2009. szept. 30. 18:21
1/2 anonim válasza:
Simán. Barátnőm önerőből csinált egy felsőfokú nyelvviszgát angolból. Igazából ha a nyelvtant már tudod, akkor nem is kellenek hozzá könyvek, a legegyszerűbb gyakorlás talán az, ha dalszövegeket fordítasz. Mindegy mit, csak fordítsd és tanuld a szavakat.
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
azért azt megnézném, hogyan tanul meg valaki úgy bármilyen nyelvet, hogy egyáltalán nem hall senkit, aki használja.. jó persze valamilyen szinten lehet, h meg lehet tanulni, de messze nem lesz az igazi... ha nem engedheted meg magadnak a magántanárt vagy tanfolyamot, esetleg kimehetnél angol nyelvterületre dolgozni pár hónapra, az lenne a legjobb! sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!