Melyik eredményesebb? A magántanárral történő angol óra, vagy osztályban tanulni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem engedték hogy az angol nyelvet tanuljam az új suliban, mivel csak 2 évet tanultam, (egyébként kb. 6-7-szer voltam angolórán abban a 2 évben, szóval csak az alapokat tudom.) hanem a németet kell tanuljam (azt a nyelvet nem szeretem, hiába tanultam 8 éven keresztül, akkor is csak azért, mert kötelező volt.) Szóval nagyon nem örültem neki, amikor megtudtam hogy nem tanulhatom az angolt, és anya azt mondta, hogy mehetek akkor magántanárhoz, ha annyira akarom tanulni a nyelvet. Ugye semmivel sem rosszabb, és felér annyival a magán nyelvoktatás, mintha azt tanulnám az osztályban?2013. máj. 10. 13:59
1/2 Solitude válasza:
Én magántanárhoz járok és nálam sokkal jobban bevált mint amikor csoportban tanultam. Csak velem foglalkozik, hozzám tudjuk igazítani a tempót és ha nem értek valamit, akkor 100x is megkérdezhetem, mert nem lesz ideges (mert ugye fizetek neki)! :)
2/2 anonim válasza:
A magántanár milliószor jobb, csak az a lényeg, hogy intenzív legyen, sok munkával és hetente többször. Úgy nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!